RINDU

Haihaiii ..
Lama dah aku tak post dekat blog ni kan ?
Rasa rindu ahh pulakk ..
Korang nak tau something tak ?
Pasal Azy tuu ....
Beberapa bulan lepas , dia block aku dari FB dia ...
Sedih gila doh ..
Btw aku nak ucap thanks dekat (As Afirah),
Cause dia dah benarkan aku bukak FB dia ,
Untuk stalk si Azy tu ..
Aku happy dapat stalk FB dia , even nama aku dah takde kat status2 di :'(
Aku arap dia bahagia sekarang ..
Ni korang aku nak nasihatkan korang ,
JANGAN JADI PENGECUT !!!
Kalau korang suka dekat someone , luahkan je !
Jangan sampai jadi macam aku ! 
Menyesal tak guna dah !
Ohhh ! Btw nak promote jap !
Ni twitter aku (https://twitter.com/ShaaaaShengal)
Follow and mention lah , nanti  aku follow balik :D
Kayh bye ;*


:: HIDUP TIADA MAKNA ::

No comments: